HONOR

SE*Myternas Hild RAG f 04 brunsköldpadd mitted f. 170405

Hild och jag på utställning i Vårgårda

Här har vi sparat en vacker fröken från Hjördis och Nimbus kull. Jag kunde inte motstå henne fast jag inte ska ha fler paddor....

 

SE*Myternas Echo (Hjördis) RAG f 04 brunsköldpadd mitted f. 151230

Hjördis är en tuff flicka; hon är orädd och nyfiken. Redan som bebis utmärkte hon sig och jag föll som en fura. Hon har helt underbar, silkig päls och riktigt blå ögon man kan drunkna i. Hjördis är lovande och jag hoppas mycket på henne. På sin första utställning i juli -16 blev Hjördis BIS (best in show) i sin klass (ungdjur) Hjärta.

Far: S*RagGorgeous Barliman Butterbur Mor: CH SE*Duvemollys Cleo

SE*Myternas Frejya (Kerstin) RAG n 03 brun bicolor f. 160811

Fina lilla Kerstin blev en keeper. Jag var tvungen att spara denna ljuvliga dam. Kerstin är lekfull, mild och gosig. Hon är trevlig i typen och vi får se hur hon tar sig framöver.

Far: S*Funtastic Dolls Only For You Oneo Mor: CH S*Alexey.se Lele

SE*Myternas Idun RAG a 03 blå bicolor f. 170419

Idun chillar

Det är väl så att jag älskar min Oneo-kille och kan inte låta bli att spara på hans vackra barn Ler stort. Idun är syster till Freyja (ej samma kull) och ja, hon har DET!

Far: CH S*Funtastic Dolls Only 4 You Oneo Mor: CH S*Alexeys.se Lele

HANAR

S*Funtastic Dolls Only 4 You Oneo (Elmo) RAG n 04 brun mitted f.150731

Äntligen fick jag chansen till en egen grabb. Det blev kärlek vid första ögonkastet! Oneo, eller Elmo som vi kallar honom, är en underbar kisse som har så mycket styrkor. Bra teknisk med bra ögonfärg, fluffig silkeslen päls, storlek, tyngd och dessutom en härlig personlighet. Han pratar, kelar och spinner högt. En underbar herre! Tusen tack Jenny S*Funtastic Dolls för detta charmtroll!

DNA HCM n/n

Ultraljud hjärta/njurar u.a. 22 aug 2016

Blodgrupp A    FIV/FeLV neg/neg

KASTRATER

CH SE*Duvemollys Cleo RAG f brunsköldpaddmaskad f.120604

Queen of the house

Cleo kom till oss i februari 2013 och var då 7 månader. Hon är en fantastisk hona med silkespäls, perfekt ögonfärg och en mycket bra haka. Domarna hade inte tackat nej till liiiite med bredd och panna; för oss är hon perfekt! Cleo är en bestämd dam, som dock aldrig skulle göra en fluga förnär. Hon vill vara nära och vara med där "det händer", och kelar gärna på sina vilkor. Cleo är utställd med goda resultat. Tack Lena SE*Duvemollys för vår lady!

Cleo är mor till A-kullen och B-kullen, E-kullen, G-kullen samt J-kullen. Hon är nu kastrat!

DNA HCM n/n

Ultraljud hjärta/njurar u.a -13

Blodgrupp A   FIV/FeLV neg

CH S*Alexeys.se Lele (Elsa) RAG n 03 brun bicolor f.140421

Lele, eller Elsa som hon heter här hemma, är en härlig dam. Hon är mild och gosig i sitt sätt och alla älskar henne. Elsa är mindre i typ, men med en oanad tyngd. Fin öronsättning och fantastisk ögonfärg. Tack Alexandra S*Alexeys.se för vår kärlek Elsa! 

Elsa är chokladbärare.

Elsa är mor till C-kullen, F-kullen samt I-kullen. Hon är numera kastrat!

 

DNA HCM n/n

Ultraljud hjärta/njurar u.a 11/5-15

Blodgrupp A    FIV/FeLV neg

 

FI*Collicatin Everyway That I Can (Belle) RAG n brun colorpoint f. 160724

Lilla Belle flög in i våra liv från Finland och inget har blivit detsamma sedan dess! Belle är underbar, lekfull och busig. Hon spinner så fort man tar i henne och sover oftast i våra sängar. Hon är har även allt utseendemässigt jag önskade; härlig päls, storlek, bredd etc. Det ska bli mycket spännande att följa denna tös. Thank you so much Susan Collin FI*Collicatin for this lovely girl!!

Belle är mor till M-kullen. Hon är numera kastrat!

Far: Liam Supurrsonic*PL Mor: FI*Collicatin Spicy Saffron

DNA HCM n/n

Ultraljud hjärta (HCM)/njurar u.a -17

Blodgrupp A    FIV/FeLV neg